10 Aralık 2011 Cumartesi

NBA'DE SEZON ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ

Chris-Paul-300x225
---Son 1 hafta içinde transfer ve takas olaylarında büyük kıpırdanmalar yaşanmaya başlarken, en çok ses getiren durum Chris Paul- Pau Gasol- Lamar Odom Takası olmuştu.
3 takımın içinde bulunduğu takas girişimine Nba yönetimi el koyarak takasa engel oldu.
Eğer takas gerçekleşmiş olsaydı:
Chris Paul: Los Angeles Lakers'a,
Lamar Odom: New Orleans Hornets'a,
Pau Gasol de: Houston Rockets'a gidecekti.
Nba yönetiminin iznin vermediği takasta, dünden beri küçük gelişmelerin de olduğu söylenmekte.
---Diğer yandan geçen sezon Rashard Lewis takası ile Orlando Magic yolunu tutan Gilbert Arenas ise takımı Orlando Magic tarafından serbest bırakıldı.
---Boston Celtics Glen Davis'i Orlando'ya gönderirken, Brandon Bass'i takımına dahil etti. Boston'da bir transfer haberi de New Orleans Hornets'dan David West ile ilgili. Boston anlaşmaya çok yakın gözüküyor.
---Detroit Pistons yıllarca bünyesinde bulundurduğu oyuncusu Richard Hamilton'u serbest bıraktığını açıkladı. Hamilton'un hangi takımla anlaşacağı henüz belli değil.
---Miami Heat Eddy Curry'i takımına dahil etmek üzere. Fazla kilolarıyla dikkat çeken ve uzun süredir sahalarda göremediğimiz Curry; Tim Grover ile yaptığı özel çalışmalardan sonra iyi bir yaz geçirmiş ve kilolarından oldukça kurtulmuş durumda.
---Transfer ve takasta adından bol bol bahsettiğimiz Boston Celtics bir diğer takası da Keyon Dooling ile gerçekleştirdi. Rajon Rondo'nun arkasında back-up olarak düşünülen Dooling; en son Milwakuee Bucks forması giymişti ve bu takıma verilen 2.tur draft hakkı ile Boston yolunu tuttu.
---Bir diğer yandan ise Caron Butler Dallas Mavericks'den ayrılarak Los Angeles Clippers ile 3 yıllığına 24 milyon dolarlık bir anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.
---Washington Wizards'da göstermiş olduğu başarılı performansın ardından San Antonio Spurs'un ilgisini çeken ve 1 sene San Antonio'da bulunup New York Knicks'e dahil olan Roger Mason Jr. , koç D'Antoni tarafından şans bulamamıştı. Bu sene serbest kalan oyuncu, eski takımı Wizards ile anlaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder