12 Mayıs 2013 Pazar

PLAY-OFF'LAR'DA SON DURUM VE KISA NOTLAR

Dün gece izlediğimiz 2 güzel karşılaşmayla devam eden yarı final mücadeleleriyle, Play-off serüveni devam ederken, sonuçlar dikkat çekmeye devam ediyor. Oklahoma, Westbrook'dan yoksun olarak devam ederken, Memphis ve özellikle Marc Gasol'e karşı direnemeyerek, seride 2-1 geriye düştüler. Dün gecenin ilk mücadelesi olarak göze çarpan maçta, özellikle Kevin Durant'in kaçırmış olduğu 2 faul atışı ile maçı veren Okc- Memphis serisine 4. maçla devam edilecek. Memphis 2-1 önde ve bir maç daha evinde oynayacak olmaları da, onları serinin avantajlı tarafı olarak gösteriyor.
Diğer yarı final mücadelesinde ise Indiana ile New York Knicks karşılaştı. New York, bildiğimiz gibi sezona muazzam bir başlangıç yapmış, sezon ortalarına doğru düşüşe geçmişti. Play-Off döneminde ilk turda Boston'la karşılaşarak, kısmen kolay bir seri geçirmişler, ve ardından Indiana ile yarı final için karşılaşmışlardı. Seriye favori olarak giren Knicks, de Okc gibi 2-1 geriye düşen taraf olurken, takım olarak çöküntü içinde oldukları vücut dillerinden bile belli oluyor diyebilirim. Amare'nin 3. maçtaki dönüşü, takıma moral vermiş olsa da, serinin gidişatı tehlikede gözüküyor onlar için. Amare'nin dönüşü demişken; dün gece 9 dakika sahada kaldı ve 7 sayı ile maçı tamamladı. Onun dönüşünden kısa görüntüler ve dün gecenin göze çarpan kısa özetleri:


Dün gecenin en güzel 5 hareketi;

PARKER DÖNÜYOR, CURRY MUAMMA;
Tony Parker, bildiğimiz gibi, bir kalf sakatlığı yaşamış ve 4. maçta oynayıp oynayamayacağı şüphe uyandırmıştı. Kalf bölgesinde bir hayli şişiğinin olduğunu ve buna rağmen 4. maçta oynayacağını kesin olarak açıklayan Parker'ın yanı sıra, Curry de son maç içinde sol ayak bileğinden sakatlanarak, 4. maçı ve Golden State takımını tehlikeye sokmuştu. Oyuna sakat sakat devam eden Curry'nin, bu gece ve diğer maçlarda oynamayacak olması, Warriors için büyük anlam taşıyor. Bakalım gidişat ve sakatlıklar ne yönde olacak. Bu akşam 10.30'da göreceğiz...
Batı'da ve Doğu'da Play-off hesaplaşmları devam ederken, kısa görüntüler de hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içindeki görüntülerle, iki yaka için hazırlanmış mini filmlere göz atmak gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder