10 Kasım 2012 Cumartesi

9 KASIM MAÇ SONUÇLARI VE KISA GÖRÜNTÜLER

     
                       
                        NBA'de dün gece toplam 13 maç oynandı ve sonuçlar şöyle:

Mil- Wsh: 101- 91
Bkn- Orl: 107- 68
Phi- Bos: 106- 100
Dal- Nyk: 94- 104
Mia- Atl: 95- 89
Hou- Mem: 85- 93
Cha- Noh: 99- 107
Det- Okc: 94- 105
Ind- Min: 94-06
Cle- Phx: 105- 107
Sas- Sac: 97- 86
Gsw- Lal: 77- 101
           
       Dün gece özellikle Mike Brown'ın kovuluşundan sonra Lakers'ın ne yapacağı merak konusuydu. Golden State Warriors ile evinde karşılaşan Los Angeles ekibi, ilk yarıda başa baş giden maçı 101- 77'lik skorla rahat kazanmasını bilen taraf oldu ve Mike Brown ile yollarını ayırdıktan sonra çıktıkları ilk maçtan galibiyetle dönmüş oldular. Konuşulanlara göre geçici antrenör Bickerstaff'in yerine takımın başına geçecek isimler arasında en ağır basan isimler Mike D'Antoni, Jerry Sloan, Nate Mcmillan ve tabi ki Phil Jackson geliyor. Phil Jackson'ın antrenörlüğe 2 sene önceki vedasından sonra Lakers'a dönüp tekrardan antrenörlüğe başlayacağını pek düşünmüyorum açıkçası. D'antoni de dizinden ameliyat olduğu için Aralık ayına kadar görev yapamayacak durumda. Eğer D'antoni ile anlaşmaya varacaklarsa, yaklaşık 1 ay kadar bir süre daha beklemek zorundalar yani. Jerry Sloan ve Mcmillan ise diğer 2 koça göre daha az gündeme gelen ama konuşulanlar arasında olan işsiz koçlar arasında yer alıyor.
   

     Bu arada Sacramento Kings'in çaylak pota altı oyuncusu Thomas Robinson'un geçtiğimiz günlerde Jonas Jerebko'ya attığı dirsek sonucu 2 maç NBA yönetimi tarafından ceza alması, JJ. Barea ve Donald Sloan'ın da ilk flop uyarılarını almasının ardından, dün gece de Washington Wizards- Milwakuee Bucks mücadelesinin son dakikalarında Bradley Beal'ın Monta Ellis'e yaptığı sert faulden sonra ortalık karıştı. 2012 draftlarında 3. sıradan seçilen Beal, kısa kariyerinde bir çok alanda ilklerini yaşadı dün gece. Attığı 22 sayı ile kariyerinin en yüksek rakamlarına ulaşan Beal bunun yanında ilk kez oyundan ihraç edilerek bu alanda da bir ilk yaşamış oldu. Bunların yanında gene kısa kariyerindeki bir ilk de hızlı hücumda yapmış olduğu smaç oldu. İlk 20 sayı üstü, ilk oyundan ihraç ve ilk smaç...
   Brandon Jennigs İle Girdiği Tartışma:

           
  İlk NBA Smacı:


 Dün Gece Oynanan Maçlardan Kısa Görüntüler:


 Miami Heat- Atlanta Hawks Maçında Udonis Haslem İle Zaza'nın Yaşadığı İlginç Pozisyon:


Ve San Antonio Spurs- Sacramento Kings mücadelesinde topu çaldıktan sonra Danny Green'in üzerinden yapmış olduğu smaçla Demarcus Cousins:

   
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder