10 Kasım 2012 Cumartesi

NBA'DE TAKIM BULAMAYANLAR VE KENYON MARTIN'IN BEKLEYİŞİ

 GILBERT ARENAS:    
NBA'de normal sezonun başlamasının ardından 2 hafta geçmiş, takımlar lige adapte olmuşken, bazı oyuncular var ki bir zamanlara damgasını vurmuş, fakat NBA parkelerine oldukça uzak kalmış. Mesela Gilbert Arenas 2000'li yılların özellikle ortalarında öyle bir sıçrama yapmıştı ki; Wizards takımına geçtikten sonra maksimum kontratı kapıvermişti. 110 küsür milyon civarındaydı yanılmıyorsam. NBA takımlarından hiç bir teklif alamayınca, soluğu Çin'de aldı eski All- Star, bir zamanların Agent Zero'su.
T-MAC:
Kariyerine Toronto Raptors takımında başlayan ve burada kuzeni Vince Carter ile birlikte oynadıktan sonra adından sıkça bahsettiren Mcgrady, 3 sezon oynadıktan sonra Orlando'ya geçmiş ve zamanının en iyi oyuncuları arasında gösterilirken, 2 kez sayı kralı olmuş, 7 kez de All Star seçilme başarısı göstermişti. Mcgrady son olarak Atlanta Hawks kadrosunda yer almış fakat Boston ile eşleştikleri play-off serisinden yenik olarak ayrıldıktan sonra Hawks'la birlikte sezonu kapatmış, sezon bittiği gibi de serbest oyuncular listesine girmişti.
O da Arenas gibi takım bulamadığı için soluğu Çin'de almış ve bu sezon kariyerini Çin'de devam ettirme kararı almıştı. Çin Basketbol Ligi sona erdikten sonra NBA'den kapısını çalan olacak mı, göreceğiz...
T- Mac'in o unutulmaz performansı:

DEREK FISHER:
Takımsız kalan diğer oyuncu da, özellikle Los Angeles Lakers'la birlikte yaşadığı şampiyonluklarla hafızalara kazınmış, oldukça da büyük işlere imza atmış ama son zamanlarda Lakers takımında aksamaya başlayan guard Derek Fisher oldu. Geçtiğimiz sezon ortasında Oklahoma City Thunder'a gönderilip, yerine Ramon Sessions'ı kadrosuna dahil eden Lakers takımıyla adı sezon sonunda anılmıştı fakat herhangi bir sözleşme gerçekleşmemişti. Miami Heat ile anlaşacağı üzerine haberler gelse de, kontratı olmayan oyuncular arasında yer alıyor o da.
Derek Fisher'dan mucizevi son saniye basketi:



DELONTE WEST:
Bostonve Cleveland takımlarında yer aldıktan sonra Dallas'ın yolunu tutmuştu fakat Bipolar bozukluğu olduğu ve son zamanlarda NBA yönetimi tarafından ceza aldığı için takım ahengini bozmaktaydı. Dallas bu sezon başlamadan onu takımdan gönderdi ve yerine Eddy Curry'i dahil etti.
JOSH HOWARD:
Dallas'da etkili olduğu yıllarda yaptığı açıklamayla gündeme gelen Howard, takas edildikten sonra Wizards'ın yolunu tutmuştu. Wizards'da yarım sezon oynadıktan sonra serbest kaldı. Ardından Jazz ile bir sezon geçirdi. Bu sene takımsız kalanlar arasında yer alıyor fakat son gelen haberlere göre Dallas'da haftanın 4 gününü sıkı tempoda idman yaparak geçiriyormuş.

Josh Howard Workout Video from Rafael Barlowe on Vimeo.
KENYON MARTIN:
Geçtiğimiz sezon yaşanan lokavtın ardından Çin'e gitti. Play-off döneminde ise L.A. Clippers ile anlaşan ve 20 dakika civarında süre aldı fakat sözleşme yenileyemedi. NBA'de yeni sezon başlamadan önce NBA takımlarından bir teklif bekledi ama henüz bir takımla sözleşmesi bulunmamakta. Maccabi Tel Aviv'den ve Panathinaikos'dan gelen teklifleri geri çeviren K- Mart ısrarla NBA takımlarından haber bekler vaziyette...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder