6 Nisan 2013 Cumartesi

BATI'DA ARTAN KIZIŞMA VE SON DURUM

    Artık normal sezonun sona ermesine sayılı günler kalmışken, play-off'a kalmak için mücadele eden takımlar da varını yokunu ortaya koyuyorlar. Özellikle Batı'da işler oldukça karışık gitmeye devam ediyor ve başta Lakers olmak üzere; Utah ve kısmen bu yarışın biraz dışında kalmak üzere olan Dallas, muazzam bir gayret içerisindeler son haftalarda.
    Dün gece Lakers için hahyati öenm taşıyan Memphis galibiyeti, biraz rahat nefes almalarına yardımcı olmuşken, Dallas da, Sacramento'yu 117- 108 ile geçerek; play-off mücadelesini sürdürmeye inatla devam ediyor.

      Utah ise, New Orleans Hornets'ı 95-83'lük sonuçla geçmeyi başararak, 40-37'lik derecesiyle, Lakers'ın ensesinde solumaya devam ederek play-off inadını sürdürdü.
Dereceleri ile fikstürlerine bakarsak;
LAKERS: 40-36 (MEMPHIS'I 86-84 YENDİ)
DALLAS: 37-39 (SACRAMENTO KINGS'I 117- 108)
UTAH: 40-37 (NEW ORLEANS'I 95-83 YENDİ)
----------- LAKERS SON 6 MAÇ : LAC, NOH, PORT, GSW, SAS, HOU
----------- DALLAS SON 6 MAÇ : PORT, PHO, DEN, NOH, MEM, NOH
----------- UTAH SON 6 MAÇ: GSW, OKC, MIN, MIN, MEM
     Fikstürlere bakacak olursak eğer: Utah ve Lakers'a oranla, kısmen daha kolay bir maç tablosu bekliyor Dallas'ı... Ama sezon başından bu yana istikrar gösteremeyen ve sakatlık sorunları yaşayan Dallas'ın işi pek de kolay gözükmüyor gene de. Hele ki, play-off için oldukça kararlı gözüken Utah ve Los Angeles ekiplerinin geri vites atmayacaklarını düşünerek, şanslarının düşük olduğunu görmekteyim.
Diğer taraftan, Doğu'daki play-off tablosunda artık bir mucize olmazsa, 8. sıranın sahibi Milwakuee Bucks olacak gibi gözüküyor. Son maçlarda tepek taklak giden ve play-off'lar için hiçbir umut vermeyen Bucks'ın en yakın takipçisi; özellikle yazın başında kadrosuna dahil ettiği Andrew Bynum ile büyük planlar kuran, fakat tüm sezonu sakat olarak geçirdiği için, bu oyuncudan hiç yararlanamayarak, tüm planları alt üst olan 76'ers takımı olarak gözüküyor. Philly 31-44'lük derecesi ile, 36-39'luk derecesi bulunan Bucks'ın 7.5 maç gerisinde bulunuyor. Göründüğü üzere, Philly'nin işi imkansız diyebilirim...
Dün gece oynanan maçlardan elde edilen en iyi 10 hareketle kapanışı yapıyorum:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder