16 Nisan 2013 Salı

T-MAC GERİ DÖNDÜ!!!


T-Mac efsanesi NBA'e geri dönüşünü San Antonio Spurs takımı ile gerçekleştirerek, hayranlarını oldukça sevindirmiş olsa gerek. 15 sezon NBA'de forma giydikten sonra, bu sezon kendisine takım bulamayan ve soluğu Çin'de alan eski süperstar, dönüşüyle beni de çok mutlu etti açıkçası. Özellikle kariyerinin zirvesinde olduğu Orlando ve Houston takımlarındaki performansları halen gözler önüne gelebiliyordur sanırım.
Orlando formasıyla attığı 62 sayı ve özellikle herkesin bildiği üzere, San Antonio Spurs karşısındaki mucizevi performansı ile bir çok basketbolseverin hafızalarında sağlam bir yer edinmiştir. (35 saniyede 13 sayı)

San Antonio formasıyla birlikte play-off'larda ne kadar süre bulabilir bilmiyorum ama, takıma tecrübe ve derinlik kattığından hiç şüphem yok ve ertesi sezon için de bazı takımların radarına yakalanıp, yeni bir kontrat kapabilir diye düşünüyorum. Umarım Mcgrady'i sürekli NBA'de görürüz diyerek yazıma nokta koyuyorum. Mcgrady, Çin ligi takımlarından Qingdao Eagles'da forma giyiyordu ve sezonun sona ermesiyle San Antonio'a kapağı attı diye hatırlamakta fayda var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder