2 Nisan 2013 Salı

KEYON DOOLING MEMHPIS GRIZZLIES'LA ANLAŞTI


Batı'nın bana kalırsa istikrarsız ve play-off'lar için güven vermeyici takımlarından Memphis Grizzlies, geçtiğimiz günlerde tecrübeli guard Keyon Dooling ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

 Özellikle Dooling'in Twitter hesabı üzerinden bildirdiği bu anlaşmanın detayları hakkında bilgi verilmemiş. Dooling'i en son geçtiğimiz sezon Boston Celtcis forması altında izlemiştik ve Rondo'nun back-up'ı olarak süre aldığı maçlarda elinden geleni vermeye çabalıyordu. Oyun kurucu pozisyonunu doldurmak için çok da fena bir hamle olmadığını söyleyebilirim ama Memphis takımı yıllardır sezon sonrası bölümde başarı elde edemiyor ve günü kurtaracak hamlelerle pek ileriye gitmeleri de mümkün değil gibi bence. Geçtiğimiz sezon da, Arenas'ı sezon sonuna doğru kadrolarına katmışlardı ve beklenen verimi alamamışlardı.
 Bu sene girmiş oldukları 3 takımlı takas ile Rudy Gay'i Toronto Raptors'a göndermişler ve sezon başında O.J. Mayo ile sözleşme imzalamayarak bir skorerinden daha olmuşlardı ayrıca. Bu sezon oynadıkları basketbol için çok olumsuz konuşmak doğru olmaz ama son yıllarda, sadece bir play- off takımı olabiliyorlar... Şu an batıda 5. durumdalar ve herhangi bir değişiklik olmazsa 4. sırada bulunan L.A. Clippers ile eşleşecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder