19 Nisan 2013 Cuma

Lawrence Frank Ve Byron Scott Kovuldu! Mike Brown Cavailers'a Geri Mi Dönüyor?


Sezonun sona ermesiyle beraber, kötü bir sonla kepenkleri indiren takımlardan Detroit Pistons ve Cleveland Cavaliers'in ilk hamleleri, koçlarıyla yollarını ayrımak oldu. Rasheed Wallace, Ben Wallace, Chuncey Billups ve Rip Hamilton'lı kadrosuyla 2000'lerin ortalarında yakaladığı başarıyı bir daha asla tekrarlayamayan ve genç oyuncularla yeniden yapılanma içerisine giren Pistons'da Frank'in kovulması beklenen bir durumdu zaten. 2 sezon içinde 54- 94'lük galibiyet- mağlubiyet derecesine ulaşabilen Frank'in sezon içinde kontrat opsiyonunun kullanılması üzerine bir isteği olmuştu. 3. yıl opsiyonunun kullanılmaması durumda serbest bırakılmak istediğini de açıklayan Frank böylece serbest kalmış da oldu. Detroit bu sezon Draft'tan kimi seçer? Veya yeni koç olarak kimi getirirler bilinmez ama, takım olarak başarıya ulaşmaları uzun bir süreyi kapsıyor bence. Andre Drummond'ı iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Keza Greg Monroe da aynı şekilde...
Bir diğer kovulma haberi de Cleveland'dan geldi. Bu sezon elde ettiği 24- 58'lik dereceyle birlikte takımda bir değişiklik yapmak isteyen Dan Gilbert ve Cleveland ekibi, faturayı koç Scott'a kesmiş oldu.
Ayrıca son 18 maçından 16'sını kayıpla geçiren takımın başına kim gelecek soruları üzerine hemen; Lebron'la birlikte şampiyonluk yaşamış, video koordinatörlüğünden baş antrenörlüğe kadar yükselmiş isim Mike Brown geliyor.
Dedikodular şu aralar oldukça yaygın ve bence olası bir ihtimale üzerine konuşuluyor açıkçası.
Mike Brown da, Lakers takımının erken dönem başarısızlığında takımdan kovularak işsiz koçlar arasına girmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder