22 Nisan 2013 Pazartesi

EN İYİ 6. ADAM J.R. SMITH SEÇİLDİ


Play-off döneminin başlamasıyla beraber, bireysel alanlardaki ödüller de yavaş yavaş sahiplerini bulmaya başladı. En iyi 6. adam adam ödülünün açıklanmasıyla birlikte New York Knicks'in başarılı forveti J.R. Smith  ilk ödülü alan isim olurken, normal sezon içerisindeki 18.1 sayı, 5.3. ribaunt ve 2.7 asist ortalamalarıyla, Jamal Crawford'un ardından en çok oy alan isim oldu. New York Knicks'in başarısında gerçekten büyük payı vardı ve Crawford ile birlikte en çok adı geçen isim oldu 6. adam yarışında.
Sırada en çok gelişme gösteren oyuncu, en iyi koç, en iyi savunmacı ve özellikle herkesin merakla beklediği; en değerli oyuncu ödülleri var. Mvp için en çok konuşulan isim ise son yıllarda olduğu gibi Lebron James.
Carmelo'nun sayı kralı olması ve oyununa birçok olumlu yön eklemesi ve de özellikle Knicks takımının sezon genelindeki başarısı, Melo'yu da bu yarışın içine soktu bütün sezon boyunca. Durant de önemli bir aday ama büyük ihtimalle, Lebron'un kazanacağı bir ödül olacak diye düşünüyorum ben.

Yılın 6. adamı Smith'ten en iyi 10 oyun geliyor şimdi de:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder