17 Nisan 2013 Çarşamba

CARMELO SAYI KRALI OLDU

Aslında kıyasıya bir rekabet yaşanmadı sayı krallığında. Lebron  James sabit ve istikrarlı olarak ortalamalarında gezinirken, Kobe ise son maçlarda vites artırarak, Lakers'ı play-off potasına sokmuş, fakat Mart ayını istikrarsız geçirdiği için sayı krallığı yarışında birkaç adım geriye düşmüştü. James Harden da gerçekleştirmiş olduğu muazzam sezon başlangıcından sonra insani rakamlara geri dönerek, 25.9 sayılık ortalamasıyla 5. sırada ve gayet iyi bir noktada normal sezona son vermek üzere.
Sayı krallığını bu gece kesinleştiren Carmelo Anthony ise, özellikle son maçlarda inatla liderliğe sahip olmak için oynayarak Kevin Durant'i geçmeyi başardı ve 28.7 sayılık ortalamasıyla, bu alanda sezonun en yüksek ortalamasına sahip oyuncu olarak, ilk sayı krallığını elde etmiş oldu. Kevin Durant'in bu geceki maçta sahaya çıkmayacak olmasıyla birlikte kesinleşen sayı krallığına sahip olan Anthony, daha önce 2006 sezonunda 28.9'luk ortalamasıyla en yüksek rakamlarına sahipti.

 O sezon 31.6 sayı ortalamasına sahip Kobe Bryant'ın arkasından 2. sırada yer bulan Melo, bu sezon çok istediği ünvanın sahibi oldu nihayet...
Adı sıkça MVP ödülü ile de anılan yıldız oyuncunun play-off dönemindeki performansını da merak bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder