23 Nisan 2013 Salı

PLAY-OFF DÖNEMİNDEN KISA NOTLAR

Play-Off döneminin başlamasıyla beraber, ilk turda pek fazla çekişmeli mücadeleler izleyemedik açıkçası. Genelde ilk tur maçlarında üst sıra takımları, alt sıralardan potaya giren takımları hezimete uğratarak, 2. tura yükseliyorlar. Bu sezon da alt sıra takımlarının herhangi bir ümit vaat etmemesinden dolayı, kolay seriler izleyeceğiz gibi geliyor ilk turda. Dün gece, Doğu'da 4. ve 5. sıranın sahipleri; yani Nets ve Bulls takımlarının mücadelesi ile, Batıdaki 4. ve 5. sırada bulunan  Clippers- Grizzlies hesaplaşmalarını izledik. Bu maçlarda seyir zevki, basketbol kalitesi ve çekişme daha yüksek noktalardaydı. Son saniyeye kadar giden hücumlar ve birbirine üstünlük sağlamaya çalışan 4 takımın mücadelesi play-off'a yakışır cinstendi.
Chris Paul'un son saniyede attığı basket ile 93-91'lik zafere ulaşan Clippers, seriyi 2-0'a taşırken, Doğu'daki 4-5 mücadelesinde Chicago, seriyi 1-1'e getirdiği maçta 90- 82'lik skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.
En iyi 5 hareket ve en iyi 6. adam ödülünü kaçıran Jamal Crawford'un 10 sayı üst üste bulduğu görüntülerle son veriyorum yazıma:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder