29 Nisan 2013 Pazartesi

DÜN GECEDEN KISA NOTLAR/ LAKERS SÜPÜRÜLDÜ! /CURRY'DEN MUAZZAM PERFORMANS!


Lakers Bir Kez Daha Play-off'a Erken Veda Etti:
Spurs'un turu geçmesi, herkesin beklediği ve olası bir durumdu. Belki 4-0 gibi ezici bir sonuçla turu geçmelerini beklemiyordu ama, Lakers'ın sezon genelinde yaşadığı sakatlık- takım içi uyum sorunları ve koç değişiklikleri ile bir türlü sistemini oturtamaması, ileriye dönük, olumlu işlerin gerçekleşmesi açısında hayal bile kurduramıyordu. Play-Off'lara son anda katılmayı başaran Lakers takımı, önümüzdeki sezon için büyük hamleler yapmak zorunda. Takas olması her sezon gündeme gelen, Pau Gasol'un artık takımdan uzaklaştırılması gerekiyor diye düşünüyorum. Ve Kobe'nin önümüzdeki sezon nasıl döneceği ile ilgili birçok kişinin de şphesi bulunmakta. Howard serbest kalmak isteyip, şampiyonluk kovalayan bir takımla anlaşmak isteyebilir. Lakers tarafında , işler son dönemlerde zaten beklendiği gibi gitmiyordu. Ayrıca iyi gitmeyen işleri devamında,şöyle bir görüntüde otaya çıkmışı dün gece;

Howard,teknik faul aldıktan sonra oyundan atıldı ve sahayı terk edişi sırasında genel menajer Kupchak'e pek de olumlu şeyler söylediğini düşünemiyorum.
Golden State 3-1 'e Getirdi;
İlk maçı kaybettikten sonra toparlanıp, 3 maç arka arkaya kazanan Warriors takımı, David Lee'nin sezonu kapatmasını aldırış etmeden, yoluna tam gaz devam ediyor. Bana, 8. sıradan play-off yaptıkları 2006 senesini hatırlattılar. Tabi, o kadrodan kimse kalmadı. Şu an Batı'nın birincisiyle oynamıyorlar ve o sezonki gibi ses getiren bir seride değiller ama, hafife alınmayacak bir ekip oldukları da kesinlikle bir gerçek.
Play-off öncesi tahminlerimde, Golden State'ın seriyi geçeceğini düşünüyordum açıkçası. Sözü çok uzatmadan, Golden State- Denver Nuggets serisinin 5. maçından en dikkat çekici performansa göz atalım:

Bir de,  bahsetmeden olmaz; Michael Jordan, namıdiğer Majesteleri, dün gece, hayatının 2. evliliğini yaşadı. Uzun zamandır birlikte olduğu, eski manken Yvetta Prieto ile dünyha evine girerken, 300 kişilik davetli listesiyle, özel bir geceye imza attı. Konuklar arasında Spike Lee, Patrick Ewing, Ahmad Rashad ve birçok önemli, isim de yer almış. Jordan'ın önceki evliliğinden 3 çocuğu da bulunmakta...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder